Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd.
Thuis

Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd.

China Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. certificaten
Ik ontving de toestellen op Woensdag, goed gaat alles.

—— Bernd Wager

De toestellen werken groot! Dank u zeer. Ik kan tot meer in een paar maanden moeten opdracht geven. Ik zal ook uw bedrijf in mening voor andere toestellen in de toekomst houden.

—— Jeff Birt

Ik ben online Chatten Nu

Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd.

1 2
Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd.
De fabriek van Sichuan van het Niersontoestel R&D certre
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Niersontoestel
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 7,200,000-7,500,000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Ongeveer ons

 Het Niersontoestel was begonnen in 2004 en wijdde aan het aandrijvingssysteem. Het Niersontoestel biedt hoog onze klanten aan - het toestel van de kwaliteitsworm, Aansporingstoestellen, Spiraalvormige Toestellen, bewerkt toestel, Kroontoestellen, Interne & externe lat, Plastic Toestellen, Tanden & Katrollen in verstek. Wij assembleren ook versnellingsbak voor klanten. Met geavanceerde technologie en bijna 15 jaar ervaringen van maatprecisiedelen, daarom kunnen wij aan onze Klanten hoog - kwaliteitsproducten en aan Concurrerende Prijzen aanbieden.

 

China Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Markten

Het Niersontoestel vervaardigt hoge precisiecomponenten voor een aantal industrieën. De markten omvat: Automobiel, Toestelmotor, Motorsport, Precisie het Bewerken, Landbouwmachine, Medisch, Olie & Gas, Ruimte, Bouwmateriaal, Klep en pompdeel, en diverse toestelreductiemiddelen enz. Het bedrijf voert producten naar 30 landen uit.

 

China Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Productmateriaal:

Het productiemateriaal is over 200pcs, met inbegrip van het hobbing van machine, CNC de machine van het Wormmalen, het draaien Machine, CNC worm hobber, Cilindrische molen/centreless molen/CNC Wormmolen, Slijpende machine, het Aansnijden, Zagend kan enz. Nierson uw behoeften van de toestelproductie van prototype aan kleine & grote schaalproductie vervullen.

 

China Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Kwaliteitssysteem en Kwaliteitscontrole:

Het Niersontoestel is IATF-geregistreerd 16949:2016, en voert kwaliteitsprocesbeheersing van R&D, prototypen, productenproces aan levering door voor allerlei fout-verhinderende en controle methodes uit van toepassing te zijn. Wij leidden een professioneel kwaliteitsteam op die aan R&D werken en QC, die verzekert Nierson-Toestel een snelle reactie op klantenvereiste kan geven. Het Niersontoestel is constant een betrouwbare kwaliteitspartner gebleken te zijn. Het Niersontoestel heeft ook genoeg inspectiemateriaal om aan uw vereiste te voldoen: De controleur van het Klingelnbergp26 toestel, Toestel, Broodje het Testen Machines, Ingewikkeld en Loodtoestel het Testen Machines, de Digitale Indicator van Mahr, Universele Hulpmiddelmicroscoop, Taylor Surface Roughness Tester, Rondheidsmeetapparaat, Rockwell-Hardheid het Testen Machine enz.

 

China Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Het Niersontoestel is gebleken constant een betrouwbare kwaliteitspartner te zijn, die het vertrouwen en de eerbied van de fijnste bedrijven met onze klanten verdienen.

 

Opnieuw zijn ons ervaring en stevig kwaliteitssysteem de belofte aan klant. De levering op tijd en de concurrerende tarifering zijn onze sterkte.

 
Contactgegevens
Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Andrew Luo

Tel.: 0086-138 2552 9815

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)