Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd.
Thuis

Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Ik ontving de toestellen op Woensdag, goed gaat alles.

—— Bernd Wager

De toestellen werken groot! Dank u zeer. Ik kan tot meer in een paar maanden moeten opdracht geven. Ik zal ook uw bedrijf in mening voor andere toestellen in de toekomst houden.

—— Jeff Birt

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Het Niersontoestel is het geregistreerde bedrijf van IATF 16949:2016. en de procesbeheersing van de instrumentenkwaliteit van R&D, prototypen, productenproces aan levering door voor allerlei fout-verhinderende en controle methodes van toepassing te zijn.

 

Het Niersontoestel heeft ook een ervaren kwaliteitsteam dat aan R&D werkt en QC, die verzekert Nierson-Toestel een snelle reactie op klantenvereiste kan geven. Genoeg inspectiemateriaal om aan om het even welke vereisten te voldoen: De controleur van het Klingelnbergp26 toestel, Toestel, Broodje het Testen Machines, Ingewikkeld en Loodtoestel het Testen Machines, de Digitale Indicator van Mahr, Universele Hulpmiddelmicroscoop, Taylor het Meetapparaat van de Oppervlakteruwheid, Rondheidsmeetapparaat, Rockwell-Hardheid het Testen Machine enz.

Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. kwaliteitscontrole 1Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. kwaliteitscontrole 2Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. kwaliteitscontrole 3Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. kwaliteitscontrole 4Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. kwaliteitscontrole 5Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. kwaliteitscontrole 6Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. kwaliteitscontrole 7Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. kwaliteitscontrole 8Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. kwaliteitscontrole 9

 

Certificaten
 • China Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd. certificaten

  Standaard:IATF 16949: 2016

  Aantal:IATF20325

  Uitgiftedatum:2020-12-29

  Vervaldatum:2023-12-28

  Scope / Range:The manufacture of worms, gears and shafts

  Uitgegeven door:SAI Global

Contactgegevens
Zhuhai Nierson Precision Gear Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Andrew Luo

Tel.: 0086-138 2552 9815

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)